Vragen? Bel: 078 613 31 01

Waarom importeren via Vissersdijkautoimport.nl?

Volgens onze klanten is autobedrijf Vissersdijk.nl een no-nonsens vakgarage met persoonlijke aandacht en professionele monteurs. Met die beoordeling zijn we erg blij, want we kunnen dat zelf wel zeggen, maar het is de mening van de klant die telt.

Dus of u nu komt voor een nieuwe auto, of liever een gebruikte koopt, u krijgt alle rust en vrijheid om door onze showroom te lopen. Onze verkoopadviseurs zijn er om de informatie te geven die u zoekt. En staat uw droomauto er niet bij, dan kijken we waar we die voor u kunnen vinden. Dat kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland.

Besluit u uw auto te kopen in Duitsland of België dan heeft dat voordelen. Niet in de laatste plaats een lagere prijs en vaak jongere occasions.

Maar bij het importeren van een auto komen ook nogal wat administratieve zaken om de hoek kijken. Daarom zijn we in 2010 gestart met de import van auto’s uit Duitsland en België via onze website Vissersdijkautoimport.nl. Het importeren van een auto is namelijk een vak apart en dat vak beheersen we tot in de puntjes. Van aankoop tot aflevering.

  • De auto ziet er altijd uit zoals beschreven op de website.
  • U heeft een vast aanspreekpunt tijdens het hele traject.
  • We kennen de ins- en outs voor zowel zakelijke als particuliere import.
  • We verzorgen al het papierwerk en importeren de auto inclusief eventueel nog aanwezige fabrieksgarantie. Is die garantietermijn verlopen dan krijgt u van ons 12 maanden BOVAG-garantie.

Daarom een auto importeren via Vissersdijkautoimport.nl!

Kijk, kies en koop hier zorgeloos uw occasion uit Duitsland en België

Bekijk aanbod

Kom gerust eens langs

U vindt onze ruime showroom en werkplaats aan de Vissersdijk Beneden in Dordrecht. Onze verkopers helpen u met raad en daad bij uw keuze uit het grote en uitgebreide aanbod occasions van alle merken en kunnen we ook een gebruikte auto uit Duitsland of België voor u importeren. En niet alleen voor de aankoop, ook voor het onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht. Ons team van vakbekwame technici nemen uw auto vakkundig onder handen zodat u zorgeloos kunt blijven rijden.

Redenen genoeg dus om eens te komen kijken. Want de koffie staat nog steeds gewoon klaar.