Vragen? Bel: 078 621 31 00

Waarom importeren via Vissersdijkautoimport.nl?

Volgens onze klanten is autobedrijf Vissersdijk.nl een no-nonsens vakgarage met persoonlijke aandacht en professionele monteurs. Met die beoordeling zijn we erg blij, want we kunnen dat zelf wel zeggen, maar het is de mening van de klant die telt.

Dus of u nu komt voor een nieuwe auto, of liever een gebruikte koopt, u krijgt alle rust en vrijheid om door onze showroom te lopen. Onze verkoopadviseurs zijn er om de informatie te geven die u zoekt. En staat uw droomauto er niet bij, dan kijken we waar we die voor u kunnen vinden. Dat kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland.

Besluit u uw auto te kopen in Duitsland dan heeft dat voordelen. Niet in de laatste plaats een lagere prijs en vaak jongere occasions.

Maar bij het importeren van een auto komen ook nogal wat administratieve zaken om de hoek kijken. Daarom zijn we in 2010 gestart met de import van auto’s uit Duitsland via onze website Vissersdijkautoimport.nl. Het importeren van een auto is namelijk een vak apart en dat vak beheersen we tot in de puntjes. Van aankoop tot aflevering.

  • De auto ziet er altijd uit zoals beschreven op de website.
  • U heeft een vast aanspreekpunt tijdens het hele traject.
  • We kennen de ins- en outs voor zowel zakelijke als particuliere import.
  • We verzorgen al het papierwerk en importeren de auto inclusief eventueel nog aanwezige fabrieksgarantie. Is die garantietermijn verlopen dan krijgt u van ons 6 maanden BOVAG-garantie.

Wat klanten over ons zeggen:

“Geen gezeur garage, gewoon goede service. Al heel lang klant.”
“Topservice. Vriendelijk personeel dat nog weet wat persoonlijke aandacht is en meedenkt met je wensen. Ze doen alles om die wensen, waar mogelijk, uit te voeren.”
“Keurig bedrijf waar je goed geholpen wordt en ze goede informatie geven. Ook de prijs-kwaliteit is goed. En geen opdringerige verkopers!”

Daarom een auto importeren via Vissersdijkautoimport.nl!

Kijk, kies en koop hier zorgeloos uw occasion uit Duitsland

Bekijk aanbod