Vragen? Bel: 078 613 31 01

Werkwijze, garantie en meer

Gefeliciteerd! U heeft in het aanbod occasions uit Duitsland en België een auto gezien die u door ons wilt laten importeren. Of misschien bent u zich nog aan het oriënteren en wilt weten hoe we werken.

Onze werkwijze is helder: we regelen alles. Van Aankoop tot Aflevering.

De aankoop- en afleveringsprocedure

  • Nadat we overeenstemming bereikt hebben over de aan te kopen auto en deze nog niet is verkocht wordt uw auto door Vissersdijkautoimport.nl bij de Duitse of Belgische dealer gereserveerd.
  • Vervolgens krijgt u van ons een orderbevestiging. Deze stuurt u getekend weer aan ons terug.
  • Na ontvangst van de orderbevestiging en de afgesproken aanbetaling zorgen wij voor het transport van de importauto uit Duitsland of België.
  • Zodra uw importauto bij onze garage binnen is, krijgt u hiervan bericht en kunt u de auto bezichtigen.
  • De RDW-keuring laten we zo snel mogelijk uitvoeren en we verzorgen de BPM-aangifte bij de Douane.
  • Zijn het kentekenbewijs en de kentekenplaten binnen? Dan maken we een afspraak over de datum en het tijdstip van aflevering.

Garantie

Omdat we uitsluitend auto’s importeren die bij merkdealers worden aangeboden is in veel gevallen de fabrieksgarantie nog van kracht.

Valt de auto niet meer onder de fabrieksgarantie dan leveren we deze af met zes maanden BOVAG garantie! Dit is in de prijs inbegrepen.

Daarom importeren via Vissersdijkautoimport

U kunt natuurlijk alles zelf uitzoeken, maar dat kost veel tijd en mogelijk ook geld. Omdat we al sinds 2010 vanuit Duitsland en België auto’s importeren kennen we het proces. We weten we precies wat er nodig is en welke stappen we moeten nemen om de auto naar Nederland te krijgen. Dat geeft zowel particulieren als ondernemers de zekerheid van kwaliteit, garantie en een heldere werkwijze. Van Aankoop tot Aflevering.

Maak uw keuze uit het aanbod

Wij nemen u alles uit handen zodat u alleen maar een keus hoeft te maken uit het actuele aanbod van occasions op deze site.

En de prijs die u ziet is de prijs die u betaalt. Alles inclusief. Met een vast aanspreekpunt tijdens het hele traject. Hoe helder is en gemakkelijk is dat!

Wat doen we nog meer?

  • Wilt u uw eigen auto inruilen? Dat kan. Vraag bij ons een taxatie aan.
  • Heeft u zakelijk of privé een financiering nodig voor uw importauto? Ook dit kunnen we voor u verzorgen.
  • De auto wordt standaard afgeleverd in onze garage in Dordrecht. Heeft u uw nieuwe auto liever thuis of op kantoor afgeleverd? Geen probleem. Wij verzorgen het transport naar het door u gewenste afleveradres.
  • Ook voor het onderhoud van uw importauto kunt u bij ons terecht. Onze vakgarage verzorgt het onderhoud van alle merken.