Vragen? Bel: 078 613 31 01

Referenties

Volgens onze klanten is autobedrijf Vissersdijk.nl een no-nonsens vakgarage met persoonlijke aandacht en professionele monteurs. Met die beoordeling zijn we erg blij, want we kunnen dat zelf wel zeggen, maar het is de mening van de klant die telt.

Monique van der Most uit Pernis:

Ontzettend goed geholpen vanaf binnen komst showroom tot aflevering auto. De keuze is een import auto, Martijn de adviseur heeft ons meer dan prima ondersteund en de service is optimaal! Wat een fijn bedrijf. Met vriendelijke groet Monique van der Most

Roland Vitters uit ALBLASSERDAM:

Beste Richard hartelijk dank voor het Importeren van mijn nieuwe Toyota Yaris Premiere. Je hebt alles geregeld van transport tot kenteken. Ik ben je hier zeer erkentelijk voor. Ik heb dan ook een advies voor alle mensen die een auto willen importeren , doe dit bij garage Visserdijk.

Piet Krijgsman uit Rockanje:

De firma Vissersdijk is door mij benaderd voor assistentie bij de import van een personenauto uit Duitsland.Vanaf het eerste kontakt met de heer Richard van der Wolf, alles via email, ben ik zeer professioneel en vakkundig geholpen, hetgeen ook geresulteerd heeft in de aankoop en import van deze auto. Alle facetten tot en met de aflevering zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd, kortom een succesverhaal. Van harte aanbevolen!

H. de Groot uit Oldenzaal:

Autobedrijf Vissersdijk heeft een Audi A3 voor ons geimporteerd, ze hebben ons stap voor stap op de hoogte gehouden. Auto zag er uit als omschreven. BPM bedrag viel lager uit dan waar ze mee gerekend hadden en het voordeel kreeg ik ( het was € 450,- voordeel ) dus dat was lekker meegenomen. Aardige mensen, je kan hier prima een auto kopen / laten importeren.

Robin uit Hendrik Ido Ambacht:

Goede ervaringen met dit bedrijf. Het importeren van mijn BMW X1 ging zeer snel en uiteindelijk was de prijs nog goedkoper dan op de site stond.

Robert uit Zandvoort:

Geen gezeur garage, gewoon goede service. Al heel lang klant.

A. uit Wassenaar:

Topservice. Vriendelijk personeel dat nog weet wat persoonlijke aandacht is en meedenkt met je wensen. Ze doen alles om die wensen, waar mogelijk, uit te voeren.

Mark uit Den Haag:

Keurig bedrijf waar je goed geholpen wordt en ze goede informatie geven. Ook de prijs-kwaliteit is goed. En geen opdringerige verkopers!

Daarom een auto importeren via Vissersdijkautoimport.nl!

Kijk, kies en koop hier zorgeloos uw occasion uit Duitsland en België

Bekijk aanbod

Kom gerust eens langs

U vindt onze ruime showroom en werkplaats aan de Vissersdijk Beneden in Dordrecht. Onze verkopers helpen u met raad en daad bij uw keuze uit het grote en uitgebreide aanbod occasions van alle merken en kunnen we ook een gebruikte auto uit Duitsland of België voor u importeren. En niet alleen voor de aankoop, ook voor het onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht. Ons team van vakbekwame technici nemen uw auto vakkundig onder handen zodat u zorgeloos kunt blijven rijden.

Redenen genoeg dus om eens te komen kijken. Want de koffie staat nog steeds gewoon klaar.